Marzida's FotoPage

By: Marzida Hashim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Nov-2010 04:41 Email | Share | | Bookmark
No longer Update this Fotopages

Salam,

Maaf sebab baru la nk bagi link baru blog sebab fotopages ni dah tak update lagi.. http://ijamina.blogspot.com..

mekasih.. jumpe di tempat baru ye..

Da.. Wassalam


Saturday, 10-May-2008 01:37 Email | Share | | Bookmark
Bercuti sekeluarga.. ke langkawi 24 April.. 2nd Day

dah check in hotel
00:00
kakak dah nk tido ke?
00:00
peace terbalik tu....
00:00
View all 24 photos...
Ok.... kami sampai ke Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi dalam pukul 1.20 petang.. cuaca okay alhamdulillah...

Kemudian kami terus dapatkan agent yg kami book kete semalam kt airport tu jek.. lepas tgk2 kete kami berkenan kt vios baru tu... baru 3 bulan bau kedai lagi..

Kami teruskanlah perjalanan ke destinasi iaitu ke hotel.. untuk check-in dan berehat-rehat bersama kit-kat..

Puas juga la bepusing-pusing kat langkawi nak cari pantai chenang dan akhirnya jumpa juga...


Friday, 9-May-2008 05:15 Email | Share | | Bookmark
Bercuti sekeluraga ke langkawi 23 April 1st Day

baru nak berlepas..
00:00
kakak 1st time fly...
00:00
achu takut ker?? 1st time gak tuh...
00:00
View all 24 photos...
Assalammualaikum..

Mak aii lame betul tk upload gambar kat sinie.... baru2 nie ade la ina gi bercuti ke langkawi bersama keluarga suami.. so.. nie suma lah gambar2 amik dekat sana...

Arap2 bola la kongsi ngan korang suma..

Kay..enjoy!!


Wednesday, 26-Dec-2007 10:36 Email | Share | | Bookmark
Konsert Tahunan PDA Si Comel 2007

 
Cat Walk..
 
View all 24 photos...
Assalammualaikum,

Kt sinie aku nk share ler gambar2 anak aku Konsert mini pada 17 Disember 2007 lalu di PDA Si Comel, Kementerian Pertanian & Industri Asas Tani, Malaysia di Presint 3, Putrajaya.
Anak aku Syahmi berumur 4 thn n Syaza 3 thn.. walaupun mereka tidak akan meneruskan di tadika tersebut.. tetapi aku bersyukur kerana mereka ada kenangan juga di sana.
Lihat saja syahmi yang malu2 untuk Cat Walk dan berjoget serta kena nyanyi nasyid. Syaza lah paling ok dia.. steady jek... walaupun dia hanya keluar show last sekali...


Wednesday, 26-Dec-2007 10:08 Email | Share | | Bookmark
Saya SUKA!!

Ini la 1st carrier yg bawak chickenpox...
pakai songkok
cute tk?
View all 36 photos...
Assalammualaikum semua,

Bapak lame tul aku tk upload gambar2 dlm nie.. hehe.. keje top busy baru nie relaks sket.... tu pun SKT aku lom siap gi uwaa....

Ok la dude have fun...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net